Sting Bioeconomy

Här följer tre exempel med arbetsprover på vad Fryken Media skulle kunna hjälpa företag med för att presentera sina produkter, tjänster och medarbetare.

För information om priser, användningsrätt och vad som ingår i ett typiskt foto- och filmuppdrag, vänligen läs mer här.

Utöver foto och film, erbjuder Fryken Media även hjälp med teknisk kommunikation i form av illustrationer (line art), textproduktion och layout för att göra innehåll snyggt och lättförståeligt. Företaget har även ett nätverk av samarbetspartners som kan hjälpa till med pressmeddelanden, varumärkesstrategi, kommunikationsplaner och administration av konton i sociala medier.

Kontakta Fryken Media så kan vi prata vidare.

#1: Ninetech

Ninetech, med säte i Karlstad, har ett 50-tal anställda och grundades 1993 av nio tekniker. Ninetech omsätter drygt 60 MSEK och är en del av koncernen CombinedX AB som består av nio företag med spets inom digitalisering.

Bildbank: personal och interiör

Företagsfilm: historia och profil

#2: Helmia

Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 2 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland, med säte i Sunne. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. 

Personalporträtt: CV-bilder

Kampanjfilm: Renault-erbjudande

Sälj- och rekryteringsbilder

Eventfilm med kunder

Sponsorfilm

#3: Gezt.io

Gezt.io erbjuder ett AI-baserat och digitalt ekosystemet för sport-, event- och turistdestinationer som har utvecklats i syfte att ta beslut grundade på data istället för gissningar om vad gäster gillar.

Explainer video