North62

North 62 Fryken Media Pär Englund

Jag beundrar människor som har mod att prova något nytt, samtidigt som jag kikar avundsjukt på de som har siktet inställt på något och konsekvent jobbar i den riktningen. Min kompis Ali Kashani har tillhört den senare kategorin och utbildat sig i omgångar till käkkirurg och övertandläkare. Men intresset för ekonomi och att driva företag har alltid bubblat under ytan, vilket bland annat har resulterat i uppstarten av en tandläkarklinik och författandet av två böcker om vardagsekonomi. Nu har han börjat nästa kapitel i och med jobbet på North62 som hjälper företag att finansiera sina drömmar genom leasing och hyra.

North62 hjälper företagare – oavsett bransch och storlek – med hyra och leasing. På så vis slipper företagare med drömmar en stor inledande utgift, vilket frigör pengar för andra investeringar. De betalar bara för användningen genom en låg månadskostnad.

Här är en film som berättar om erbjudandet:

Filmen kombinerar egeninspelat material med arkivklipp som illustrerar de branscher i vilka North62 verkar.

Går du i finansieringstankar? Kontakta Ali. Det är en av de mest godhjärtade personer jag känner som jag går i god för årets alla dagar.

Publicerat den
Kategoriserat som Uppdrag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *