Porträtt åt EBAB

Fotograf och filmare Pär Englund @ Fryken Media

För ett tag sen fotade jag EBAB:s representant för det nystartade Stockholmskontoret, på uppdrag av Kraft Kommunikation. Uppgiften var att ta miljöporträtt med Stockholmskänsla. 

Jag har tre favoritplatser i Stockholm som jag gärna besöker med kameran:

  • Kvarteren kring Mariatorget och Monteliusvägen, nära Ivar Los Park, som jag associerar med Karlsson på taket-filmerna.
  • Långholmen i solnedgång, med alla kanotister, vikar och omkringliggande broar.
  • Skeppsholmen och grannen Kastellholmen med sina mysiga båthamnar och promenadstråk.

För det här uppdaget valde jag Skeppsholmen där jag inom en kort radie kan få backdrops så som Gröna Lund, af Chapman-båten, Nationalmuseet och Amiralitetshuset. Jag hade dessutom sett en speciell tegelformation som kunde skapa lite grafisk kontrast. Mina gamla STF-kollegor på STF af Chapman & Skeppsholmen lät mig låna deras lokaler för att ta några bilder med kontorskänsla.

Här är bilder från dagen:

Publicerat den
Kategoriserat som Uppdrag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *