Porträtt av verkstadschef

Fotograf och filmare Pär Englund @ Fryken Media

För tidningen Motorbranschen tog jag porträtt av Veronica –– verkstadschefen för Lecab Bil i Karlstad.

I artikeln berättar Veronica om det intressanta i att de tekniska servicelösningarna förändras i takt med att dagens bilar moderniseras. Hon pratar också om hur mycket psykologi som är inblandat i jobbet. Varje skadeärende är potentiellt en personlig tragedi så det gäller att ha god empati och bemöta varje kund taktfullt. I det senare fallet kommer Veronicas bakgrund inom sjukvården väl till pass.

Det var en solig dag (läs ”skarpt ljus”) och vår rörelsefrihet i lokalerna var begränsad på grund av covid-restriktioner men jag tycker att vi löste det fint ändå. Utomhusbilder tog jag i skuggan av en bärbar diffusionsduk. Inomhusbilder tog jag med en Godox AD200 Pro som jag sköt genom en octagon-formad softbox, vilken jag för vissa bilder kompletterade med en Godox V860 för antingen konturljus eller punktbelysning av bakgrunden.

Publicerat den
Kategoriserat som Uppdrag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *