Longboard genom Karlstad

Fotograf och filmare Pär Englund @ Fryken Media

Vissa fotografer vill inte röra i en kamera på fritiden. Sån är inte jag. Parallellt med uppdrag försöker jag finna tid för privata projekt. De utgör en sandlåda där jag kan testa saker eller samla byggstenar till portfolion.

För det här projektet hade jag en idé om att göra en kortis där någon glider genom Karlstad i kvällsljus, som en slags reklamfilm för staden och en långsammare tappning av sekvensen i Thrashin’ när de skejtar genom Los Angeles:

Sen skulle jag försöka hitta någon gungig låt i stil med ledmotivet till Midnight Cowboy:

Så här blev resultatet:

En rolig detalj i filmen som jag är nöjd med är hur musiken framträder i först höger och sen vänster ljudkanal allt eftersom Hanna sätter i hörlurarna.

Publicerat den
Kategoriserat som Egna projekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *